Montering af garageport efter mål

Garageporte til ethvert behov

Står du og skal bruge en ny garageport i dit private hjem eller i din virksomhed? Så er du kommet til det rette firma. Hos Give Portmontage tilbyder vi montering af garageporte med forskellige overflader.

Vi opsætter garageporte for kunder i bl.a. Give, Brande, Billund, Grindsted og mange andre steder i Midtjylland.

Hos os får du:

  • Arbejde udført til den aftalte tid og pris
  • ​Montering af garageport udført af montører med mange års erfaring og stor faglig stolthed
  • ​Den mest optimale løsning i forhold til dine individuelle ønsker og behov


Hos os er mulighederne mange

Mulighederne er mange, når du vælger os som leverandør og montør af din nye port til garagen. Det kan være i form af en garageport med vandrette profiler, som giver en flot bræddevirkning/effekt. Det er et valg, som både er enkelt og tidsløst. Det kan også være i form af en port med fyldninger, som er et meget klassisk og stilrent udtryk.

Uanset om valget er træstruktur eller med glatte overflader, og om porten har vandrette profileringer eller fyldninger, kan der isættes varmeisolerede vinduer. En garageport hos os kan fås i alle størrelser til alle typer garager, og portene bliver både fremstillet og monteret efter mål.

I forbindelse med levering og montering af garageport kan vi tilbyde porte i enhver RAL-farve. Så det er helt op til dig, hvordan din nye port til garagen skal se ud. Desuden er der også mulighed for at få monteret et automatisk el-hejs på portene.

Hvilken garageport skal man vælge?

Hos Give Portmontage hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning. Vi kommer ud og måler op til din port, og på baggrund heraf udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris på lige netop den garageport, du har behov for. Alt du skal gøre, er at kontakte os.

Vi tilbyder også industriporte til erhvev - læs mere om det her.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Give Portmontage 

v/Anders Kristensen

Hedegårdvej 2, 

7323 Give

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

27 22 50 38

E-mail: 

giveportmontage@gmail.com

​CVR: 27443532

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.